Voksengruppe

Er du voksen og ønsker å prøve kunstløp? Høsten 2022 har vi endelig opprettet et kurs for voksne også. Det er åpent for alle nivåer, og har vanligvis treninger på lørdager. Det koster 150kr pr. gang og man må være medlem av klubben. Trykk på bli medlem for å registrere deg. Velkommen! 

 • Skøyteskole våren 2020

  Skøyteskolen starter opp onsdag 8. januar kl 17.00 - 17.50. Den passer for barn fra 4 - 5 år og oppover. Det koster Kr 500,- frem til påske (10 ganger). Alle er velkommen til en gratis prøvetime. Alle løpere som ønsker å fortsette etter første time må tegne medlemskap i GKK på kr 150,-. Vi har utleie av skøyter for de som ønsker. Husk hjelm, vanter og tettsittende klær. Møt opp i god tid for registrering første gangen. Vi bruker garderobe 1. Velkommen!

 • Vårsamling i Asker

  Vårsamling i Asker

  Konkurranseløperne i GKK var på treningssamling i Holmen Ishall (Asker) i helga. En veldig fornøyd gjeng med barn og voksne reiste hjem på søndag etter en kjempe-vellykket helg med overnatting på hotell, middag på Peppes, sosialt samvær, og 4 timer i ishallen på søndag. Noen av løperne hadde også deltatt på en spennende og lærerik barmarkssamling med Gjersem-tvillingene på Olympiatoppen på lørdagen.

 • NSF trener-seminar på Jar

  NSF trener-seminar på Jar

  Tina var på trenerseminar på Jar Isforum forrige helg med den russiske treneren Evgeny Rukavitsyn, og det norske landslaget.  

 • "Sammen mot toppen" - samling

  "Sammen mot toppen" - samling

  Cornelia har vært på "Sammen mot toppen" samling i Oslo i helga. Dette er et forholdsvis nytt NSF satsingsprosjekt hvor utvalgte løpere (født i 03/04) og trenerne møtes to ganger i året. Stor takk til trener Marta fra TSK som bisto i Tinas fravær denne gangen. På bildet f.v. Cornelia, finsk/russisk instruktør Nuriya, finsk løper Milania, Ea og Rachel (TSK).

 • Innlandsmesterskapet 2017

  Innlandsmesterskapet 2017

  18 løpere fra GKK deltok på Innlandsmesterskapet 2017 i Kristins Hall på Lillehammer. Det ble mange flotte prestasjoner, inkludert 4 første-plasser: Vanessa i Cubs u/12, Cornelia i Springs, Annika i Debs, og Katrine B i Novice. Alle GKK-løperne gjorde god innsats på isen, og best av alt: alle heiet på hverandre i god GKK-lag-ånd. Gratulerer til alle sammen med en flott representasjon av klubben! 

 • Ang. filming under trening

  Gjøvik Kunstløpklubb har bestemt at all filming under trening i Fjellhallen er forbudt. Ønsker foreldre eller andre som er tilstede på treninger å filme må dette godkjennes på forhånd av hovedtrener Tina. Vi har videre bestemt at jentene selv kan filme på isen, da de da har kontroll på hva som filmes og eventuelt deles/lagres. Det er dog ikke lov at jentene filmer for sine foreldre. Opplever klubben foreldre eller andre som bryter dette forbudet vil klubben utvise vedkommende fra å være tilstede under treninger i en tidsbegrenset periode. Under stevner eller avslutninger er det lov å filme.

 • Passivt medlemsskap

  Alle foreldre i klubben (samt andre familiemedlemmer og kunstløpsinteresserte) oppfordres til å tegne passivt medlemsskap i GKK. Det koster kr 150,- pr kalenderår og er til stor hjelp for klubbens økonomi; I tillegg til de 150 kronene som går rett inn på klubbens konto er det det totale medlemstallet som teller når vi får overført midler fra idrettens diverse støtteordninger. Jo flere medlemmer, desto mer støtte får vi. Medlemsskap gir også stemmerett på årsmøte (de over 15 år). Sett inn kr 150,- på klubbkonto: 2050.09.53609 og husk å merke overføringen med navn! 

 • Min Skøytebok

  Min Skøytebok

  Alle som går i skøyteskolen oppfordres til å kjøpe "Min Skøytebok". Den koster kr 75,- og inneholder informasjon om tester, riktig skøytevalg, hvordan vi vil ha det i klubben, m.m. Den fungerer også som et hjelpemiddel for trenerne (hvert halvår oppdaterer de boka med løperens nivå og evt beståtte tester). Boka bør være med på alle treninger frem til man er konkurranseløper. Den er utarbeidet av GKK, og kan kjøpes i garderoben på onsdager (når skøyteskolen har trening).

 • Treningsdagbok for konkurranseløpere

  Treningsdagbok for konkurranseløpere

  Dette er en treningsdagbok for GKK-løpere som bl.a. inneholder datoer for konkurranser, påmeldingsfrister, skoleferier, sommer-is, mental-trenings tips, linjerte ark og blanke ark, klistremerker, plastlomme m.m. Den er for sesongen 2017/2018. Pris: kr 275,- (ta kontakt med Tina for bestilling).